Pot-Vaas Babette Bird

Deze keramische pot-vaas van de Babette collectie heeft een veelzijdige zomerse, kleurrijke uitstraling, de pot is met de hand geschilderd.  Deze pot is beschilderd met veelzijdige vogels en  groene takken, de kleurrijke uitstraling geeft een gezellige sfeer en zal veel vreugde opleveren.

Heeft je interieur net dat beetje extra beleving nodig, dan is deze multi  pot een juiste aanvulling. Door de natuurlijke uitstraling komen bloemen en planten goed tot hun recht.

De aardewerk potten zijn gemaakt van klei (het woord keramiek betekend letterlijk "gebakken aarde"). De potten worden op een vakkundige, traditionele manier geproduceerd waardoor er kleine kleur en maatverschillen kunnen ontstaan. Geen enkele pot is gelijk.

Bij het plaatsen van de pot is het advies om deze op een onderzetter of vilt te plaatsen om verkleuring van de ondergrond te voorkomen.

De potten in de Babette collectie zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »