Rosario bloemenvaas

Rosario bloemen vaas 

De handbeschilderde bloemen vaas van Rosario is een vaas met fleurige bloem decoratie en een enkele opening welke met fleurige bloemen een vrolijk en speels geheel creëert.  Door zijn natuurlijke lijnen en speels uiterlijk is de ronde vaas Rosario een aanwinst voor elk interieur. Het geeft elke bloem de extra waarde die het verdient. De handbeschilderde decoratieve en sierlijke bloemen op de vaas, geven net dat beetje extra wat het geheel boeiend maakt

De keramiek vazen worden gemaakt van klei (het woord keramiek betekend letterlijk "gebakken aarde") welke vervolgens geglazuurd zijn. De vazen worden op een vakkundige, traditionele manier geproduceerd waardoor er kleine kleur en maatverschillen kunnen ontstaan. Mede door de handbeschilderingen, is geen enkele vaas gelijk.

Bij het plaatsen van de vaas is het advies om deze op een onderzetter of vilt te plaatsen om verkleuring van de ondergrond te voorkomen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »