Verzenden & retourneren

Ruilen en retourneren

 

Hoe stuur ik een product retour.

  1. Verpak het product in de originele verpakking of op een soortgelijke wijze waarbij het product in zijn geheel verpakt is en niet door invloeden van buitenaf beschadigd kan worden.
  2. Meld je retour aan door een e-mail te sturen naar: [email protected] onder vermelding van:

Naam:

Adres:

Postcode + Plaats:

Email:

Telefoonnummer: 

Reden van ruil/retournering:

Ordernummer:

Naam product:

 

3. Na het versturen van deze email ontvang je binnen 5 werkdagen een reactie van ons. Beschadigde producten worden niet door ons vergoed.

 

Ruilen

Wil je het product ruilen voor een andere product, maat of kleur? Geen probleem! Meld het product dat je wilt retourneren aan en vermeld hierbij dat het om een ruilactie gaat. Plaats vervolgens een bestelling bij ons in de shop voor het andere product. Wij gaan vervolgens voor je aan het werk om de levering en betaling op de juiste manier plaats te laten plaatsvinden.

 

Retourneren

Wil je het product retourneren en een refund ontvangen? Geen probleem! Je hebt tot 14 dagen na levering de tijd om je product aan te melden voor de retournering. Meld binnen deze periode je retour via de bovenstaande instructies bij ons aan. Let op! Zorg dat het product goed verpakt is zodat het onbeschadigd bij ons aankomt.

 

Terugbetaling

Na het ontvangen van je product zal het aankoopbedrag binnen 5-dagen (na ontvangstdatum) naar uw rekening worden overgemaakt. Het is afhankelijk van uw bank of kaartmaatschappij wanneer het geld op de rekening is teruggeboekt. De wettelijke terugbetaaltermijn van 14 dagen gaat in op het moment dat de retournering is aangemeld.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »